Programma zaterdag 22 februari 2020

Speciaal voor donateurs en genodigden genieten van de Lampegatse Optocht  in een VIP-tent met podium op de kruising Stratumsedijk/Bilderdijklaan bij Dijk9.
Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u vanuit deze VIP-tent een goed beeld krijgen van de voorbijtrekkende Lampegatse Optocht.
Let op: zonder kaart geen toegang!

Aanvang:13:11 uur.


Programma maandag 24 februari 2020

  • 11:33 Bijeenkomst genodigden in Residentie Café De Wildeman voor het Brabants Brunchke.

  • 13:33 In optocht naar de tent op de markt voor de ludieke voetbal wedstrijd Oud-FC Eindhoven tegen Legendary PSV.

  • 14:00 Aanvang wedstrijd

  • 14:14 Huldiging c.q. uitreiking "Opkikker Bokaal 2020"

  • 14:44 Nabeschouwen in Residentie Café De Wildeman met veel bier uit eigen portemonnee.

  • 16:11 Houdoe en Salaai !

Tijden zijn nog afhankelijk van het programma van de Stadsprins, waarbij wijzigingen dus voorbehouden zijn.


Nieuws 2019

Carnavalszaterdag
Wat een fantastisch dag. Heerlijk genoten van de talloze sympathisanten die kwamen opdagen voor bier, broodjes bal van de Ballenkoning en andere lekkernijen. 
Dank aan onze sponsors, donateurs en sympathisanten voor het mede mogelijk maken van deze fantastische dag! 


Carnavalsmaandag
Brabants Brunchke | Opkikker Bokaal 2019

Traditioneel vond weer op carnavalsmaandag het Brabants Brunchke plaats in onze residentie Café De Wildeman, speciaal voor genodigden en sympathisanten van de Sociëteit. Een super opkomst, we schatten zo'n 200 feestende Lampegatters.
Rond  13:44 trokken we onder begeleiding de Stadsprins, zijn gevolg, de Federatie Eindhovens Carnaval en Stadshofkapel De Eendracht naar de tent op de Markt in Eindhoven voor de uitreiking van de Opkikker Bokaal 2019 aan Ryan Thomas van PSV. Ryan vond het een hele eer om deze bokaal in ontvangst te nemen en genoot met volle teugen van alle aandacht. 


Ridderorde Sociëteit D’n Opkikker 2019

Peter Koppen

Jaarlijks wordt door de Sociëteit de speciale Ridderorde uit. Deze onderscheiding wordt toegekend aan een persoon die een belangrijke betekenis heeft of heeft gehad voor het Eindhovense carnaval en Sociëteit D'n Opkikker.
In 2019 viel de eer aan Peter Koppen van het Academisch Genootschap AG. Peter Koppen, wie kent hem niet. Vanaf het begin is Peter Ster-sympathisant van onze Sociëteit. Wij danken hem voor zijn jarenlange steun aan onze Sociëteit.


Kijk bij Nieuws en Pers voor artikelen en opnames.